Diensten

Hoe assisteer ik jou en werken we samen?

Jij bent ambitieus en goed in wat je doet. Hebt fantastische ideeën en anderen zien het steeds vaker zitten om zaken met je te doen. Je bent aan ’t groeien en dus steeds meer tijd kwijt aan zaken die jij niet belangrijk of interessant vindt. Herkenbaar?

Om je bedrijf succesvol te houden is immers méér nodig dan goed zijn in wat je doet. Als Virtual Assistant assisteer ik je effectiever te zijn in 2 specialisaties. Ik creëer door te schrijven en met Instagram Adverteren. Ik doe waarin ik goed ben, zodat jij je weer kunt focussen op waarin jij goed bent.

Hoe klinkt dat?

Laten we je teksten aanpakken

De relatie met je (potentiële) klanten is cruciaal! Door de juiste teksten op je website, in blogs, in je social media toe te passen wordt je bedrijf herkenbaar veel zichtbaarder. Je werkt duidelijk aan je relaties én bouwt deze dus uit.

 • Is jouw website aan een tekstuele update toe?
 • Wordt je website niet goed gevonden in Google?
 • Nodigt je website onvoldoende uit en laten de teksten je onderneming niet onderscheidend genoeg uitkomen, zodat mensen er niet op reageren?
 • Vind je het lastig om authentiek en persoonlijk te zijn en toch ‘to the point’ te komen?
 • Is het maken van aansprekende content voor jouw ideale doelgroep niet jouw ding?
 • Weet je dat SEO belangrijk is, maar heb je geen idee hoe dit werkt?

Ik schrijf en optimaliseer websiteteksten voor SEO, zodat je goed wordt gevonden door Google. Ik maak (zakelijke) blogs die jou meer zichtbaarheid brengen en voor je branding werken. De bezoeker van jouw website wil immers herkenning vinden. En daarom contact met jou opnemen.

Ik ga veel vragen stellen. Want ik ga schrijven zoals je (ideale) klant denkt. Zodat ik de juiste tone of voice raak en jouw doelgroep zich aangesproken voelt. Ik zal veel tijd nemen om jou te leren kennen. Om uiteindelijk precies die teksten te schrijven die exact voor jou gaan werken.

Zal ik je een vrijblijvend advies geven over je website?

Laten we met Instagram Advertenties aan de slag gaan

Instagram groeit. Heel hard! Het social medium is onderdeel van Facebook. Je hebt als adverteerder toegang tot alle voordelen van het Facebook-systeem, maar tegelijkertijd werk je aan een volledig eigentijds, mobiel en visueel medium.

 • Ken je Instagram vanwege het delen van visuals, maar weet je niet hoe je jouw (ideale) klant er door bereikt?
 • Deel jij persoonlijke visuals en heb je geen idee hoe je je onderneming zichtbaarder kunt krijgen?
 • Weet jij niet hoe je content kunt creeren of inplannen die zowel persoonlijk is als zakelijk?
 • Heb jij veel te vertellen, maar weet je niet hoe je dat kunt vertalen?
 • Wil je weten hoe je Instagram kunt monitoren?

Ik richt advertentiecampagnes in voor Instagram. Naast je reguliere organische bereik zal ik je laten zien hoe je gericht jouw doelgroep kunt bereiken door gebruik te maken van de news feed, de stories en IGTV.

Ik zal je veel vragen stellen. Ik wil weten wie jij bent. Jouw persoonlijkheid, je eigen unieke ik, je authenticiteit, zal ik voor dit social medium gaan omzetten naar visuals en een advertentiestrategie die voor jou en jouw onderneming werken. Door de ogen van jouw ideale klant.

Zal ik je adviseren over jouw Instagramprofiel?

Laat me je assisteren!

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden voor jouw specifieke vraag te realiseren.

keyboard_arrow_up
protected by reCAPTCHA
Privacy - Terms