Over ibYourAssist

Ingrid Benjamins | Virtual Assistant

ibYourAssist. Dat is Ingrid Benjamins.

Waar ik voor sta?

Er is niets leuker dan een ondernemer en professional vooruit te helpen. Met je op te lopen, je te stimuleren buiten kaders te denken.

Je te assisteren bij het schrijven van de juiste websiteteksten. En je duidelijke zichtbaarheid op Instagram. Ik help je als je op je website, jouw online visitekaartje, duidelijk en helder gaat omschrijven wie jij bent en wat je aanbiedt. Ik assisteer je met gevonden worden in Google.

Je te assisteren Instagram onder de knie te krijgen. Instagram, omdat je visueel bent ingesteld en dit het perfecte medium is voor jou en je aanbod. Ik help je om jouw klanten op de juiste manier aan te spreken. Zodat ze je beter leren kennen en weten hoe en waar ze je aanbod kunnen kopen.

Dienstverlening is mij door de jaren heen als een jas gaan passen.

Ik wist altijd al: ik wil mensen helpen. Door de uiteenlopende functies heb ik mensen op heel veel verschillende manieren ondersteund en geassisteerd. Het werken op een kantoor, in dienst van, en in een 9-5-mentaliteit, ging nooit helemaal naar volle tevredenheid. Ik kreeg er onvoldoende energie van. Ik voelde me al snel opgesloten. Ik bloei als ik creëer. Heb vrijheid en ruimte nodig.

Zo’n 20 jaar werkervaring deed ik op in het bedrijfsleven en vrijwilligerswerk na mijn opleiding HEAO-Commerciële Economie, International Management. Ik was werkzaam in de reclame, marketing, managen van een uitzendfiliaal, secretariaten runnen, Hoofd Communicatie, Department Head Recruitment en People Care.

Van administratie en organisatie houd ik, van computer-dingen en social media geniet ik, maar ik ben ook een introvert met extraverte trekken, creatief, veelzijdig, zelfstandig. En heb regelmatig ‘me’-tijd nodig. Ik hecht waarde aan ruimte en vrijheid om mijn eigen dingen te kunnen doen. Mijn eigen plannen te kunnen trekken. Mijn eigen werkritme en -tempo te kunnen bepalen.

Mijn motto: Be who you are created to be.

Ik doe datgene waaruit ik alle voldoening haal: ondernemers en professionals helpen door hen te ondersteunen, te assisteren. Zodat ook zij het werk weer kunnen doen waaruit zij hun voldoening halen. Kunnen zijn waarvoor zij gemaakt zijn. Om te groeien en verder te komen. Niet alleen als bedrijf, maar ook als persoon. Dát inspireert mij. 

Word je ook geïnspireerd door mijn motto?

Werk dan met mij samen en neem contact met me op via de button hieronder!

keyboard_arrow_up
protected by reCAPTCHA
Privacy - Terms